Over ons

Wie wij zijn

Over ons

Tracomex is gevestigd in Oosterhout en onderdeel van de Duitse BayWa Group. Wij leveren agrarische grondstoffen aan de feed-, food en pet food industrie. Tracomex heeft een uitgebreid Nationaal en Internationaal netwerk met zusterbedrijven in Nederland, Engeland, Polen, België, Italië, Spanje en Oekraïne.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan voorop.
Dit zijn de belangrijkste uitgangspunten voor onze bedrijfsvoering. Jarenlange ervaring, een gespecialiseerd team, een uitgebreid kwaliteitssysteem en korte lijnen zorgen ervoor dat wij uw partner zijn in de internationale handel van agrarische grondstoffen.
Wij kopen waar het product ontstaat en leveren het product direct aan de eindgebruiker. Wij controleren de hele keten en zijn altijd in volledige controle. U kunt rekenen op zekerheid en kwaliteit. Daarnaast profiteert u van ons transparante en flexibele wereldwijde netwerk.

GROTER GEHEEL

Tracomex — Onderdeel van BayWa

Op 1 januari 2017 werd BayWa eigenaar van Tracomex. BayWa is beursgenoteerd en richt zich op landbouw, energie en bouwmaterialen.

BayWa is met meer dan 17.000 werknemers in meer dan 40 verschillende landen actief. Cefetra Group vormt de business unit voor alle internationale agro-handelsactiviteiten waarin wij opereren, en heeft haar kantoor in Rotterdam. Toonaangevende merken van de groep zijn: TRACOMEX, BIOCORE, RIVEKA, THENERGY, CEFETRA, PREMIUM CROPS en ROYAL INGREDIENTS GROUP. Deze onafhankelijke merken werken nauw samen om zo de best mogelijke service aan onze klanten te kunnen garanderen.

filosofie

Onze cultuur

Wij luisteren naar onze klanten en volgen de meest recente trends. We noemen onszelf graag ‘lean and mean’. Ons brede netwerk en ervaring maakt het mogelijk om snel te schakelen.

Ons uitgebreide netwerk en de goed geoliede supply chain biedt ons de flexibiliteit die we nodig hebben om ‘just in time’ te leveren: niet te vroeg, niet te laat. Onze geschiedenis, de manier waarop we onze partners benaderen en de waarde die wij hechten aan een transparante samenwerking met onze klanten maakt het verschil. Terwijl we kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid niet uit het oog verliezen.

MOGELIJKHEDEN

Interesse in een carrière bij Tracomex?

Bij Tracomex waarderen we competente, ambitieuze en ondernemende mensen. Onze mensen maken het verschil.

Wij groeien alleen als organisatie, als we ook onze mensen de mogelijkheid geven om te groeien. Daarom focussen we voortdurend op jouw ontwikkeling om ons team verder te versterken.

Diversiteit staat voorop

Bij Tracomex krijgt iedereen dezelfde kansen. We zorgen ervoor dat de beste persoon op de juiste plek zit. We streven naar een organisatie die zo divers mogelijk is, waarbij iedereen zijn of haar unieke talenten kan benutten. En waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.