Trainee Trade

Trainee Trade

Geïnteresseerd? Reageer op deze vacature!

Bedrijfsprofiel

Trainee Trade

Cefetra is een toonaangevend internationaal supply chain manager in agricommodities in de feed-, food-and fuel industrie. De belangrijkste focus ligt op de verkoop aan de Europese mengvoederindustrie. Ook de voedingsmiddelen-, crush-, aqua-, brandstof- en zetmeelindustrie behoren tot onze klantenkring. De missie is om de nummer 1 in Europa te worden. Op jaarbasis handelt Cefetra BV ongeveer 18 miljoen ton landbouwmaterialen (omzet ca. € 4,5 miljard). Cefetra heeft een sterke groeiambitie. De productportfolio bestaat uit drie hoofdproductgroepen: granen (tarwe, maïs en gerst zijn de belangrijkste producten), co-producten (zachte meel, zaden en ingrediënten voor niet-graanvoeders) en soja (meel en bonen).

Werken bij Cefetra is actief in een internationale omgeving. De grondstoffen worden in veel landen binnen en buiten Europa gekocht en gedistribueerd. Cefetra BV. maakt deel uit van BayWa Agri Supply & Trade met kantoren in Nederland, het VK, Duitsland, Spanje, Italië, Polen, Oekraïne en Hongarije en staat bekend als een toeleveringsketenbedrijf met een sterke klantgerichtheid.

Cefetra is op zoek naar een TRAINEE TRADE m/v

die binnen onze organisatie zal worden opgeleid tot junior-trader; het uiteindelijke doel is doorgroei tot trader. In eerste instantie maak je kennis met alle ins en outs binnen het bedrijf, waaronder ook de contractafwikkeling en de financiële administratie. Je werkt en luistert actief mee met een groot aantal medewerkers en verwerft op die manier kennis over en inzicht in zowel de interne organisatie, administratieve handelingen, logistieke processen en de veevoedergrondstoffenmarkt. Na een gedegen inwerkperiode wordt je, afhankelijk van de snelheid waarmee jij de zaken oppakt, geleidelijk meer betrokken bij de trading activiteiten binnen Cefetra. Gedurende het gehele opleidingstraject wordt je begeleid door een ervaren medewerker.

Functie eisen

• een afgeronde WO opleiding met een financieel economische oriëntatie;
• een ondernemende en commerciële instelling;
• beheersing van de Engelse taal; het spreken van meerdere moderne talen is een pre;
• uitstekende rekenkundige en cijfermatige kwaliteiten;
• het overzicht en vermogen om complexe handelsprocessen en technieken te vertalen naar concrete en effectieve acties;
• analytisch vermogen en een snelle en logische oordeelsvorming;
• gevoel voor menselijke verhoudingen en contactuele vaardigheid;
• de bereidheid om veel te investeren in ‘leren’ om later te kunnen oogsten.

Arbeidsvoorwaarden

Cefetra heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een nagenoeg premievrij pensioen, eindejaar- en rendementssuitkering en ruim voldoende opleidingsmogelijkheden. Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur dan je cv en een korte motivatiebrief naar Kim van der Meer (HR Manager) kim.vandermeer@cefetra.nl

Solliciteer naar deze vacature!

Je kunt direct in contact komen met onze HR manager

010 400 7901
kim.vandermeer@cefetra.nl

Waarom werken bij Cefetra?

Cefetra is een toonaangevend internationaal supply chain manager in agricommodities in de feed-, food- en fuel industrie. De belangrijkste focus ligt op de verkoop aan de Europese mengvoederindustrie. De missie is om de nummer 1 in Europa te worden. Op jaarbasis handelt Cefetra BV ongeveer 18 miljoen ton landbouwmaterialen (omzet ca. € 4,5 miljard). Cefetra heeft een sterke groeiambitie. De productportfolio bestaat uit drie hoofdproductgroepen: granen, co-producten en soja.

Vacature

Reageer nu!

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc.
No Comments

Post A Comment